Varčevanje in skladi Alpen Invest

Podjetje Alpen Invest o katerem si lahko več preberete na www.alpeninvest.si, je na slovenskem trgu prisotno že zadnjih dvajset let in je ena spoštovanih družb za upravljanje z investicijskimi skladi, ki ima med investitorji dober renome in zaupanje. Zaradi svojega dolgotrajnega delovanja na slovenski finančni sceni, je družba soustvarjala finančni trg na slovenskih tleh in je bila v podobnih situacijah kot mnogo slovenskih podjetij. Podjetje se ukvarja z investicijskimi skladi in upravlja varčevanje vaših financ, saj ima na tem področju številne in  dolgoletne izkušnje.

Varčevanje, skladi

Z varčevalnimi načrti Alpen je varčevanje v investicijskih skladih enostavno in uporabniku prijazna in varna naložba. Z njimi vam bo omogočena postopna izpolnitev vaših dolgoletnih ciljev, saj vam varčevanje lahko pomaga pri nakupu novega stanovanja, potovanja, ki ste si ga vedno želeli ali pri dopolnitvi pokojnine. Skladi Alpen vam ponujajo mesečno varčevanje že od 20 EUR na mesec naprej. Z rednimi mesečnimi plačili boste svoje finance oplemenitili in si privarčevali željene vsote denarja. Uporabnikom so na voljo štirje različni varčevalni načrti, ki se razlikujejo glede na vsoto denarja, ki ga želite vložiti, glede na višino posameznega vložka in glede na časovno obdobje, v katerem želite opraviti varčevanje.

Če pa vas bolj kot varčevanja zanimajo vzajemni skladi, naj povemo da so slednji najbolj primerni za tiste, ki si želijo vlagati v nakup delnic, vrednostnih papirjev ali obveznic in si časovno ne morejo privoščiti, da bi se s tem ukvarjali sami, saj je postopek dokaj zahteven, dolgotrajen in zahteva dosti znanja in izkušenj, saj se lahko z napačnimi investicijami izgubi velike vsote denarja, medtem ko je pametna investicija lahko precej dobičkonosna zadeva. Skladi so vedno bolj pogosta izbira ljudi, ki jim varčevanje ni dovolj, ampak si želijo denar bolje izkoristiti. Ko investitorji vedo, da imajo opravka z dobrim, zaupanja vrednim podjetjem, svoj denar rade volje prepustijo strokovnjakom in so nadvse zadovoljni, ko vidijo, da se jim je investicija izplačala.