Vhodna vrata Cugelj za vsak dom

Smo slovenski ponudnik vhodnih vrat ter oken, ki vsem svojim strankam nudi vse storitve na enem mestu –zanesljivo, hitro ter cenovno ugodno. Za vse storitve poskrbimo sami, zato so vedno izvedene kar najbolje. Sodelujemo tudi s priznanimi nemškimi dobavitelji Veka, Schuco ter Roto, in tako vedno zagotavljamo kar najvišjo kakovost vseh izdelkov ter storitev. Vabimo vas, da se prepričate tudi sami ter izpolnite obrazec s povpraševanjem ali pa nas kontaktirate kar preko telefona!

Enostavna vhodna vrata ali vrata z dekorativnimi polnili?

Vrata, ki krasijo vhod vašega doma so zelo pomemben del celotne zgradbe. Poleg tega, da zagotavljajo visoko stopnjo varnosti v vašem domu ter onemogočajo vstop nepridipravom, so pomembna tudi z vidika zagotavljanja ustrezne toplotne in zvočne izolacije objekta. Ne nazadnje predstavljajo odličen dodatek k zunanji okolici vašega doma, navznoter pa ohranjajo toplino ter, po želji, prepuščajo tudi svetlobo.

vhodna vrata

PVC vhodna vrata Cugelj vam nudijo odlično razmerje med ceno ter kakovostjo, ki jo prejmete. Naša ekipa bo poskrbela tako za svetovanje in izmero, kot tudi sestavo in montažo izbranih izdelkov. Odločate se lahko med različnimi modeli vrat. Enostavna vrata bodo primerna za skladišča, kleti, stranske vhode v hišo itd., vhodna vrata z dekorativnimi polnili pa bodo popestrila vaš glavni vhod ter pozdravila vse goste. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli ter barvami vrat z dekorativnimi polnili. V vsa vrata vgradimo polnilo ter steklo debeline 48 mm, saj je to z vidika izolativnosti izjemno pomemben element. Profili, s katerimi izdelamo vrata so široki in okrepljeni z dodatnimi ojačitvami. Vaša nova vrata se zato ne bodo povesila, okrivila ali prenehala tesniti. Tudi po več letih uporabe bodo kot nova.

Ne pozabimo na prednosti PVC materiala za izdelavo kakovostnih vhodnih vrat. PVC je namreč povsem enostaven za čiščenje ter ne potrebuje nobenega vzdrževanja. V primerjavi z lesom je tudi veliko bolj cenovno ugoden.