Zakaj nakup obstoječega podjetja?

Preprosto – nakup obstoječega podjetja vam bo prihranil veliko časa, denarja pa tudi skrbi, ki so z ustanavljanjem podjetja povezane. Čas je namreč velika poslovna vrednota, zato se prav vsak podjetnik zaveda, da ne sme zamuditi prav nobene priložnosti. Ustanovitev novega podjetja z omejeno odgovornostjo je lahko tudi precej dolgotrajna, saj je potrebno zagotoviti vso dokumentacijo, podjetje pa tudi uradno potrditi pri za to namenjenih državnih organih.

Družbo z omejeno odgovornostjo vam bomo priskrbeli kar pri našem podjetju, kjer se s tovrstno dejavnostjo ukvarjamo povsem profesionalno ter strokovno. Smo tudi prvi na slovenskem trgu, ki svojo storitev ponujamo kar preko interneta. Splet namreč predstavlja prihodnost poslovanja – močno olajša komunikacijo, saj nam je na voljo prav vseh 24 ur na dan, vse dni v tednu. Nakup obstoječega podjetja je tudi popolnoma varen ter brez tveganja, saj so pri nas podjetja ustanovljena le z namenom prodaje.

nakup obstoječega podjetja

Ker nimajo zgodovine poslovanja, je nemogoče, da bi skupaj z njimi nase prevzeli tudi kakšne neporavnane ter skrite dolgove. Če imate dobro poslovno idejo, ki si jo želite udejanjiti, se torej odločite za nakup obstoječega podjetja. Vaša edina naloga bo, da nam zaupate vaše osebne podatke ter podatke morebitnih solastnikov. Odločiti se morate tudi za lasten naziv podjetja (predhodno si oglejte pogoje, ki jih mora naziv podjetja izpolnjevati) ter se odločiti, katere dejavnosti boste v podjetju opravljali.

Nakup obstoječega podjetja vam omogoči, da pričnete poslovati že v pičlih 24 urah. Začetni kapital v višini 7.500 evrov je že poplačan, vaš strošek znese le 399 evrov za kupnino podjetja. Pokriti je potrebno še stroške notarja ter prepisa. Nakup obstoječega podjetja je tako tudi izjemno ugoden ter enostaven. Podjetje je lahko vaše že v samo dveh korakih. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate preko naše telefonske številke ali pa preko že pripravljenega spletnega obrazca.