Ženski parfumi

Lahko bi rekli, da so ženski parfumi kot torbice, nakit, ličila, itd. Seveda je vsaki ženski všeč, da lepo diši, zato ji ta modni dodatek to omogoča. Parfum izraža vašo osebnost, in to, da dišite po parfumu, pomeni, da je urejena oseba, s vonjem, ki ga nosi, pa sporoča svojo zgodbo. Ker ženske parfum nanaša na zapestje, ter ga nato malo podrgnejo in nato namažejo na vrat, lahko, s tem, da parfum drgnemo po koži, naredijo toploto, ki spremeni vonj parfuma in s tem drugim sporočate, napačno zgodbo. Vonj na začetku in na koncu, oddaja čisto drugačen vonj. Najboljša rešitev za to je, da parfum najprej nanesemo na kožo, malo počakamo, da se posuši, ter ga šele potem nanesemo na vrat.  Ženski parfumi bodo tako dalj časa obdržali svoj vonj. Še vas zanimajo, si lahko svojega izberete na naslovu: https://unikatna-slovenija.si/parfumi/zenski-parfumi/.

ženski parfumi

Ženski parfumi, zlasti cvetlični so zelo občutljivo na temperaturo. Pri segrevanju parfum sproži kemično reakcijo, ki pospeši, da parfum izgubi vonj. Parfum je občutljiv tudi na vlago, ki lahko izbriše prehode in svežino vašega parfuma. Priporočljivo je, da se zato cvetlični parfum ne izpostavlja vročim temperaturam, ter se ga zato pusti in uporablja večinoma na sobni temperaturi, da bo parfum dalj časa ohranil svojo svežino in čudovit vonj. 

Kot pravijo, da se ženski parfumi prej porabijo parfum kot moški zato morate ženske parfume kupovati v večjih količinah. Ampak pozor, morate biti pozorni na ta marketinški trik, ker resnica je, da večje količine parfuma prej razdišijo, zato kupujte parfum le v manjših količinah. Parfuma ne zakrivajte z oblačil, ker se bojite, da se bo razdišal. Parfum morate pustit, da se lahko razdiši, ker bi ga bilo zato res nesmiselno nanašati in nebi imel nobenega učinka. Da se parfum nebo razdišal pa morate biti pozorni tudi na vlažnost in temperaturo, ker preveč vlage in temperature omogoča parfumu, da bi se razdišal.

Za dodatna vprašanja in naročila pa lahko obiščete zgornjo spletno stran, ker lahko naročite parfum, zraven pa dobite še 100% garancijo na zadovoljstvo.