Kvalitetne ALU ograje

ALU ograje so narejene na dva dela: kjer je izgled kot rosfrei-inox ograje in tiste, ki so izdelane iz ALU ograjnih profilov drugačnih dimenzij in oblik. ALU ograje se izdelajo po meri in ne potrebujejo posebnih vzdrževanj. Ograje so navadno narejene za uporabo zunaj. Lahko jih tudi uporabljamo kot za balkonske ali vrtne ograje, h krati pa so lahko krilna in drsna ali v sklopu z balkonsko ograjo. Po vaših željah so lahko v kateri koli barvi in so hkrati zelo odporne na zunanja vremenska podnebja. Oblika, višina in barva se določi glede na vaše želje, hkrati pa vam lahko podjetje zmontira ograjo ali pa se sami odločite, da boste montirali ograjo. 

alu-ograje

 

Zunanje ALU ograje so lahko narejene iz posebnih materialov, kot so recimo: les, aluminij, plastika, steklo, nerjavečega jekla, pločevine in tako dalje. Te ograje so odporne na vse vrste vremenskih pojavov, kot recimo: veter, UV žarki, dež in še in še. Prav zato ker so tako trpežne jih kupuje veliko ljudi. Seveda pa imajo te ograje modernost in tako bodo prinesle tudi lep pogled na hišo ali vrt. Lahko jih uporabimo na balkonu, terasi, stopnišču, okoli vrtov itd. Lahko pa tudi v namen za zasebnost in varovanja pred nezaželenimi gosti ali pa jih porabite na industrijskem delu ali trgovinah. 

Takšne ALU ograje so na tržišču velika izbira za kupce, saj lahko sami izberemo barvo, obliko, namen. Uporabljajo se za izgled pri hiši ali stanovanja, fasade, balkoni, okolica, drugih posameznikov. Največkrat se ljudje odločijo za navadno kovinsko ograjo. Seveda lahko barvo izbiramo sami ali pa nam pomaga svetovalec oziroma prodajalec v trgovini ali prijatelj. Nekateri pa celo izberejo najdražjo opcijo, ki je arhitekt. Seveda lahko ALU ograje kombiniramo z drugimi materiali, kar pa tudi pomeni, da bo ograja tudi dražja. Največkrat jo kupci kombinirajo z aluminijem, steklom in tako dalje.