Čili izdelki

Potrebujete nekaj, kar bo popestrilo okus vašim jedem? S tem vam lahko pomaga spletna stran www.bgchillies.com. Prodajajo različne čili izdelke, ki pa so tudi poimenovani z pridevniki ter imeni, ki jih po navadi ljudje dajejo otrokom. Prodajajo omake za žar imenovane Blue Lloyd, Charming Jenna, Chuby Wilma, Mysterious George, Precious Amy, Sticky Joey in Sweet Marry. Prav tako prodajajo navadne omake, kot so Adorable Jack, Angry Monica, Dirty Harry, Mad Mike, Silly Sally in čili olja, kot sta Smooth Emma in Smooth Samantha. Pordajajo pa tudi mlinčke za čili v prahu, kot so Cool Freddy, Gentle Bruce, Handsome Gogi, Lovely Valerie, Purple Violet, Sunny Scarlett, Thunder Bill in Tough Justin. V posebni ponudbi pa je tudi salama imenovana Big Jim. Lahko pa se pustite presenetiti z čili darili v vrhunsko oblikovanih škatlicah prejmete nekaj od zgoraj naštetih izdelkov, tako si lahko vaše jedi popestrite z različnimi izdelki iz njihove prodaje. Če pa je pikantna hrana za vas preveč pikantna in pekoča, pa se na strani lahko pozanimate tudi, kako te učinke omiliti ali katerega naročiti, če imate preobčutljive brbončice.

čili

Če si boste usta po zaužitju čili izdelka izpirali z vodo, to ne bo pomagalo. Kvečjemu bo občutek vročine še slabši, prav tako ne pomaga, če popijete kaj toplega ali vročega.

Pomagalo bo, če zaužijete kaj mastnega, kot je mleko in ostali mlečni izdelki. Bolj mastna in hladna je stvar, ki jo zaužijete, bolj bo pekoč občutek omiljen. prav tako pri omiljenju pomagajo tudi kruh, riž in alkoholne pijače, a morajo vsebovati kar nekaj alkohola in še takrat ne pomaga tako, kot bi lahko mleko, kruh, riž, jogurt ali kisla smetana.

Zdaj, pa ko poznate lastnosti čilija si privoščite kaj pikantnega a ne pozabite zgoraj naštetih trikov za olajšanje pekočega občutka.