Citylight plakati, da bo vaš oglas bolj opazen

Bi radi povečali svojo prepoznavnost in oglaševali na najbolj obiskanih javnih mestih s privlačnim in opaznim načinom oglaševanja? Če ste pritrdili vprašanju, potem pridobite neobvezujočo ponudbo podjetja Magma Media. Oglaševanje s citylight plakati, ki vam jih natisnejo v podjetju Magma Media, vam omogoča, da vsak dan dosežete veliko število ljudi, ki se sprehajajo mimo plakata, po svojih opravkih.

citylight plakati

Cityight plakati – zakaj investirati?

Preprosto zato ker so vidni velikemu številu ljudi, izberete lahko najboljšo možno lokacijo v mestu ali več lokacij, tovrstni plakati izstopajo zaradi osvetlitve, vidni so 24 ur na dan in vse dni v letu. Zato, če si želite oglaševati na tak način, kontaktirajte podjetje Magma Media, kjer vam bodo citylight plakate izdelali po vaših željah in najnovejših kreativnih načelih, na kakovostni material. Plakati bodo izdelani v 24 urah in potem vam jih dostavijo. Hkrati pa na svoje delo zagotavljajo tudi garancijo na zadovoljstvo. Zato izkoristite najugodnejše cene tiska na trgu – citylight plakati že za 19 € + ddv/kom.

Kako poteka oglaševanje s citylight plakati?

Ekipa Magma Media bo za vas opravila celoten proces – od idejne zasnove, oblikovanja, tiska do končne postavitve. Najpomembneje je, da ste s končnim izdelkom popolnoma zadovoljni, in pri Magma Media vam zato nudijo široko paleto fleksibilnosti in izbire. Ekipa bo najprej prisluhnila vašim željam, potem bo izdelala osnutek, pri katerem lahko izberete slog, velikost napisa, velikost ter lokacijo postavitve. Če boste z osnutkom zadovoljni, sledi sama izdelava in montaža na izbrani lokaciji. Oglaševanje s citylight plakati vam zagotavlja najboljše lokacije, kjer je velika frekvenca mimoidočih ljudi. Ko se stemni pa so citylight plakati priključeni na sistem javne razsvetljave, zato začnejo oddajati značilno svetlobo, zaradi katere so opazni podnevi kot tudi predvsem ponoči. Zato ne odlašajte in še danes kontaktirajte Magma Media ter se dogovorite za tisk citylight plakatov.