Infra paneli za zdravju in okolju prijazno ogrevanje

V naši trgovini smo za vas pripravili široko ponudbo infra grelnih panelov evropske znamke Sunlife z možnostjo garancije tudi do 12 let. Prepričajte se sami ter izberite panele, ki bodo najbolj ustrezali potrebam vaših prostorov v podjetju Prava klima ! Paneli Sunlife so izdelani iz najboljših ter človeku varnih materialov, kar potrjujejo tudi različni certifikati. Nudimo vam preizkušene izdelke ter odlično montažo, pa tudi servisiranje izdelkov.

Zakaj infra paneli Sunlife? Infra paneli predstavljajo nadvse sodoben, kakovosten ter okolju prijazen način ogrevanja, ki na človeško telo deluje blagodejno. Paneli namreč sevajo toploto, na drugačen način kot konvencionalni radiatorji. IR paneli toploto prenašajo na objekte v prostoru, radiatorji pa ogrevajo zrak, ki se nato širi s pomočjo konvekcije. Princip delovanja infra panelov lahko najbolje primerjamo s sevanjem sončne toplote.

ir paneli

Infra paneli imajo tako blagodejen vpliv na boleče mišice, lajšajo simptome prehladov, pospešujejo pa tudi celjenje ran. V medicini se infra paneli uporabljajo že vrsto let, saj za razliko od radiatorjev ne povzročajo zračnega toka in s tem preprečujejo širjenje mikrobov in bakterij po prostoru. Nakup panelov bo tako odličen način ogrevanja za alergike ter za lastnike hišnih ljubljenčkov.

Seveda pa imajo IR paneli tudi druge prednosti, ki niso neposredno povezane z našim zdravjem. Ena izmed njih je, da so cenovno izjemno ugodni ter varčni za uporabo. Za ogrevanje s tovrstnimi paneli ne boste potrebovali kurilnice, temveč le dostop do elektrike. Glede na energent, ki ga trenutno uporabljate za ogrevanje, lahko s spremembo sistema ogrevanja na infra panele prihranite tudi do 60% stroškov, kar pa predstavlja zelo zajeten zalogaj. Omeniti velja tudi odličen estetski videz panelov – izbirate lahko med različnimi barvami, oblikami ali celo vzorci ter panele na ta način popolnoma prilagodite notranjemu ambientu. Zaradi že omenjenega principa, po katerem paneli ogrevajo svojo okolico, imajo zelo blagodejen vpliv tudi na samo stavbo, saj sušijo stene ter tako pripomorejo k dolgi življenjski dobi objekta ter preprečujejo nastanek plesni.