Kakovostna adaptacija kopalnice s podjetjem Inštalacije Perin

Potrebujete prenovo oz. adaptacijo vaše stare kopalnice? Izgleda zastarelo ter vas spravlja v slabo voljo? Vam težave povzročajo zastarele inštalacije? Tukaj nastopimo mi – naše podjetje ima na področju različnih inštalacij ter gradbenih del že več kot dvajset let izkušenj ter mnogo znanja. Adaptacija kopalnice bo z našo pomočjo stekla hitro, zanesljivo ter privedla do odličnega končnega rezultata. Vsekakor je naš edini cilj kakovost končnega izdelka ter zadovoljstvo strank. Vabimo vas, da nas kontaktirate še danes, ter si zagotovite sanjsko kopalnico! Naj omenimo še, da na našo storitev nudimo 3 letno garancijo, saj močno zaupamo v kakovost naših storitev. Upokojencem nudimo tudi 23% popust na material. Za več informacij obiščite našo spletno stran www.instalacije-perin.si

Ker je kopalnica prostor, ki ga uporabljamo vsak dan, hkrati pa se tam zadržuje veliko vlage, je vsako kopalnico enkrat potrebno obnoviti. Adaptacija kopalnice v našem podjetju obsega tako menjavo vidnih naprav ter elementov, pa tudi menjavo inštalacije, ki se skriva za stenami. Tako bomo za vas zamenjali kopalniške stenske, talne obloge ter sanitarne elemente, poskrbeli pa bomo tudi za prenovo električnih inštalacij (vgradnja zasebne avtomatske varovalke, razpeljava kablov do novih porabnikov).

adaptacija kopalnice

Zakaj je potrebna prenova inštalacij? Ker so le-te lahko po dolgih letih uporabe dotrajane ter nefunkcionalne. Odgovorne so za pozicioniranje sanitarnih naprav in elementov. Omejitev predstavlja tudi pozicija hišnega kanalizacijskega jaška, kamor se stekajo vse odpadne vode iz kopalnice. Ravno zato je vodovodne ter ostale inštalacije potrebno prenoviti najprej. Med prvimi je na vrsti tudi namestitev talnega ogrevanja, ki je dandanes v sodobnih kopalnicah skorajda že standard.

Adaptacija kopalnice nadalje vključuje tudi menjavo ploščic, ki so nameščene na tleh ter stenah. Odločate se lahko med različnimi barvami, velikostmi, motivi ter estetskimi učinki, ki jih različne ploščice vnašajo v vaš kopalniški prostor. Dandanes se nekateri odločijo tudi za kombiniranje lesa ter kamna v kopalnici – delujeta zelo klasično, elegantno, v prostor pa vnašata pridih naravnega okolja.