Trajna ter ekološka lesena okna in vrata Gašper

V našem podjetju se med drugim ukvarjamo tudi z razvojem ter proizvodnjo lesenih oken ter vrat. Smo družinsko podjetje, ki se s tovrstnimi dejavnostmi ukvarja že preko štirideset let. Dolgoletne izkušnje tudi redno izpopolnjujemo ter smo vedno v stiku z novimi trendi. Redno poslujemo tako doma kot v tujini – svoje produkte izdelujemo iz najkakovostnejšega slovenskega lesa. Lesena okna prima izdelujemo popolnoma po merah naših naročnikov, seveda pa se v proces aktivno vključimo že na samem začetku, saj z veseljem svetujemo ter pomagamo do primerne rešitve za določen objekt.

lesena okna primaOkna tako izdelujemo iz različnih vrst lesa – smrekovega, macesnovega, hrastovega lesa ter lesa nekaterih drugih eksotičnih drevesnih vrst. Izbiro oblike ter barve prilagodimo željam naročnika. Za obdelavo lesenih oken uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, ki poskrbi za zaščito lesa že na samem začetku. Naša lesena okna tako ustrezajo strogim nizkoenergijskim standardom.

Tehnološko najbolj dovršen izdelek našega podjetja predstavljajo lesena okna z zunanjo aluminijasto oblogo. Takšna okna so odporna, vzdržljiva ter estetsko privlačna. V notranjost prostora prepuščajo veliko svetlobe, na zunaj pa s izjemno masivna in vzdržljiva.

Izdelava oken iz trajnostnih ter naravnih materialov bo poskrbela za odprto okolje, povezano z naravnim okoljem objekta. V primerjavi z umetnimi materiali je les popolnoma ekološki ter veliko bolj okolju prijazen. Seveda pa to ni edina prednost lesenih oken. Različni testi so pokazali, da imajo lesena okna približno enkrat daljšo življenjsko dobo od PVC oken. Sicer potrebujejo nekaj vzdrževanja, vendar pa le-to ni zahtevno. Življenjska doba lesenih oken lahko tako preseže tudi šestdeset let. Ker je les naraven, obnovljiv ter zelo močen toplotni izolator, svojim uporabnikom nudi visoko učinkovitost ter toplo okolje – z zanemarljivimi toplotnimi izgubami. S svojo prilagodljivostjo ter odličnim izgledom bo tako pripomogel tudi k videzu same stavbe, okna pa bodo pripomogla k zmanjšanju stroškov ogrevanja ter doprinesla k vrednosti vaše lastnine.