Lesena okna

preBi radi zamenjali dotrajana in stara okna? Potem se oglasite pri podjetju Šajerles. Podjetje vam ponuja vse vrste oken, med katerimi so tudi lesena okna. Lesena okna podjetja Štajerles pa ločimo v dve kategorije, in sicer natur, les-alu in pasivna lesena okna.

Lesena okna natur so izdelana predvsem iz lesa. Pri sestavi je uporabljenega tudi nekaj aluminija, a to samo zaradi večje obstojnosti okna. V podjetju Štajerles imajo na voljo 3 standardne dimenzije okna, lahko pa ga izdelajo tudi po merah. Z njimi se možno tudi dogovoriti tudi za vgradnjo lesenih oken, ki jih naročite pri njih. Največje število tesnil, ki jih vsebujej lesena okna natur je tri, najmanj pa jih lahko ima 2.

lesena okna

Cena enega oka se razlikujejo, saj se obračunavajo po velikosti. Lesena okna les-alu, so predvsem narejena iz lesa in aluminija. Aluminij se uporablja kot ohišje, les pa kot izolator. Na voljo je 5 standardnih dimenzij oken, lahko pa se prav tako dogovorite za izdelavo oken po meri. Prav tako kot lesena okna natur, imajo od 2-3 tesnila na okno. Pasivna okna pa so sestavljena v večini iz lesa in imaj samo aluminij za odkapnike za večjo odpornost oken na dež. Vse ostalo je narejeno iz naravnih matrialov, ki so prav tako masivni in trdni, prav tako pa so vsa okna dokaj odporna na vlome. Prav tako so pri podjetju mogoče dobiti okna 3 standardnih dimenzij, lahko pa vam nardijo po naročilu vsa mogoča okna, skoraj vseh oblik.

Prav tako vam ob zamenjavi oken Eko sklad podeli subvencijo, če se odločite za lesena okna. Ta okna so obstjna in bodo zdržala skoraj toliko časa kot pvc, zato vam ni potrebno skrbeti. Podjetje lahko obiščete osebno na naslovu, kjer imajo tudi salon, kjer boste lahko preverili njihovo ponudbo, in sicer na Osluševci 49, 2273 Podgorci. Obiščite jih, saj se veselijo vašega obiska.