Najboljša in najcenejša industrijska vrata

Imate mogoče v lasti podjetje ali proizvodnjo in iščete nova vrata za vaš poslovni ali pa mogoče industrijski objekt? Če je vaš odgovor na to vprašanje pritrdilen, potem so industrijska vrata Žugič prava rešitev oziroma pravi odgovor za vas. Njihova vrata so izdelana po najvišjih kakovostnih standardih, odlikujejo pa jih neizmerna kvaliteta in relativno nizka cena v primerjavi z njihovimi konkurenčnimi podjetji. Zagotavljamo vam, da boste z njihovimi industrijskimi vrati izredno zadovoljni in o nakupu teh istih vrat pri kakem drugem ponudniku sploh ne boste razmišljali.

industrijska vrata

Zakaj pa bi sploh kupovali nova industrijska vrata oziroma ind. vrata na sploh?

Industrijska vrata ljudje oziroma podjetniki kupujejo zato, da zaščitijo svoje poslovno oziroma industrijsko poslopje pred nedovoljenimi vstopi na le ta. Prav tako jih zavarujejo pred divjadjo, ki uničuje njihovo lastnino, če je le to locirano blizu gozda. To vrsto vrat se v spremstvu recepcijske hiške uporablja tudi za to, da se omeji dostop na poslopje oziroma se le ta dovoli samo tistim osebam, katere imajo za dostop na poslopje dovoljenje. 

Industrijska vrata pa niso edini produkt, katerega podjetje Žugič nudi oziroma prodaja. Nudijo oziroma prodajajo namreč tudi razno razna krilna, samonosna, teleskopska in drsna vrata, osebne prehode, vrata z omega profilom, raznorazne notranje in zunanje ograje (stopniščne in dvoriščne ograje), nadstreške, nogometne gole in tako dalje. Poleg vsega tega pa nudijo tudi servis in vzdrževanje prej naštetih proizvodov. 

Njihovo podjetje posluje na slovenskem in tujem tržišču že več kot dolgih trideset let, kar vam dokazuje in zagotavlja kakovost in kvaliteto njihovih proizvodov in storitev. 

V primeru, da bi radi naročili kakega izmed njihovih proizvodov, jih lahko kontaktirate preko njihove mob. ali stac. tel. št. ali pa preko njihovega el. poštn. naslova.