Izpušni sistemi Novak

Izpušni sistemi so zelo pomembni za dobro delovanje našega avtomobila zato morajo biti izdelane in montirani kvalitetno ter s strani za to usposobljenega osebja. Podjetje Novak izpušni sistemi D.o.o se ukvarja z izdelavo ter montažo vseh vrst izpušnih sistemov za različne avtomobile. Svoje delo opravijo zelo dobro saj poznajo svojo stroko. 

V ponudbi podjetja Novak najdete tako izpušne sisteme, katalizator, gibljive cevi, filter trdih delcev in še mnoge druge uporabne izdelke. Vsak od teh izdelkov je še kako pomemben za dobro delovanje našega avtomobila. Izpušni sistem zagotavlja, da bodo trdi delci ostali v njem in se ne bodo izločili v okolje. Kar pomeni, da zavarujemo okolje pred škodljivimi delci, ki bi lahko onesnaževali naše preljubo okolje. 

izpušni sistemi

Gibljive cevi so cevi, ki potekajo iz motorja v izpuh. Ponavadi so prepletene z aluminija. Gibljive cevi morajo dopustiti, da se avtomobil kljub tresljajem in gibanju motorja same cevi ne uničijo kot bi se to zgodilo če bi bile negibljive. Naslednji pomemben produkt, ki ga proizvajajo so filtri trdih delcev k v izpuhu zadržijo vse trde delce, ki po predpisih ne smejo stopiti v ozračje. Ker so predpisi glede količine delcev, ki lahko stopijo v ozračje zelo stroge morajo zagotoviti, da so tej filtri trdih delcev zelo kakovostni. Seveda s kakovostjo se poveča tudi sama cena.

Če se odločate za nakup so izpušni sistemi Novak odlična rešitev za vaš avto saj bodo poskrbeli, da bodo trdi delci ostali na filtru in bo v ozračje izšlo le nekaj drugih plinov. za več informacij se obrnite na spletno stran avspuh-novak.com ter oddajte povpraševanje ter si zagotovite kvalitetno ter poceni menjavo vašega izpušnega sistema. Lahko pa jih kontaktirate tudi preko email naslova: izpusne.cevi@siol.net in povprašate o najugodnejših možnostih za nakup vašega novega izpuha.