Lektoriranje diplomskih nalog

Študij moramo zaključiti z magistrsko, diplomsko ali pa doktorsko nalogo, le ta pa mora biti tudi kvalitetno lektorirana, saj mora biti končni izdelek strokovno, znanstveno in pa tudi lepopisno brezhiben. Lektoriranje diplomskih nalog pri agenciji DigitPen poteka hitro, ugodno in kvalitetno pa naj si gre za diplomske, magistrske ali doktorske naloge. Za vse poskrbijo pri njih, po želji pa vam nudijo tudi prevod povzetka in oblikoven pregled oziroma vam tehnično oblikujejo diplomsko nalogo po navodilih vaše fakultete.

 Ko se vaše delo bliža koncu oziroma je vaša diplomska naloga končana, lahko na njihov elektronski naslov oddate povpraševanje za lektoriranje diplomskih nalog. V najkrajšem možnem času vam odgovorijo z ugodno ponudbo, katera vključuje vse kar potrebujete za svojo diplomo. Nato vam določijo rok oddaje, način dela ter ceno lektoriranja vaše diplomske naloge.

Če ste s ponudbo zadovoljni, jim nato posredujete diplomsko oziroma magistrsko nalogo v Wordovi datoteki. Za lektoriranje diplomskih nalog PDF datoteka ni primerna, kajti v to datoteko se ne da vnašati popravkov. Skrbno pa varujejo vaše podatke ter vsebino vaše naloge, saj se lahko hitro zgodi da vam kdo ukrade vaše tako težko prigarano delo.

lektoriranje diplomskih nalog

Preden začnejo lektorirati diplomsko nalogo se z avtorjem posvetujejo o morebitnih pričakovanjih, ta pa so včasih odvisna od zahtev posamezne fakultete ali mentorja. Tako gre lektoriranje diplomskih nalog izkušenemu lektorju. Lektorirane diplomske naloge vam vrnejo v 2 do 3 delovnih dneh. Lektoriranje doktorskih ali magistrskih nalog pa po navadi traja dalj časa, rok oddaje pa je čisto odvisen od količine teksta in avtorjeve časovne stiske. Tako nalogo običajno lektorirajo v 3 do 5 dneh. Lektoriranje diplomskih nalog pri agenciji Digitpen vključuje: odpravljanje pravopisnih napak, natančno preverjanje slovnične pravilnosti, po želji pa poskrbijo ali pa predlagajo stilne popravke diplomske naloge in to na tak način da ne spremenijo izvirnega sloga od avtorja.