Odpravljanje bolečin

Vas že vrsto let muči bolečina ? In se je ne morete nikakor znebiti? Če se borite z bolečinami, imamo za vas idealno rešitev. Predstavljamo vam rešitev, katera se imenuje HiTop terapija. Z njeno pomočjo bo vaša bolečina bo že v nekaj tednih izginila. Več na https://www.bolecina.com/.

HiTop terapija, je nova generacija elektroterapije. Ta vam bo pomagala opustiti zdravila, in odpraviti vašo bolečino. Bolečina bo izginila že po štirinajstih dneh redne in pravilne uporabe. Mi vam svetujemo, da jo sami  preizkusite na svoji koži, in se tako prepričate da je ta terapija res najboljša in najučinkovitejša v Sloveniji. To elektroterapijo je izumil nemški doktor Hans-Ulrich May. On je hotel izboljšati učinkovitost tradicionalne nizke ter srednje frekvenčne terapije in razširitev same uporabnosti. Konvencionalna elektroterapija stimulira vaše mišice in živce. HiTop terapija pa uporablja oba principa, stimulativni in nestimulativni. Vsekakor lahko ta dva uporabljamo isto časno. Razlike med stimulativnim in nestimulativnim so v sami tehnologiji, praktični uporabi, učinku in tudi končnem rezultatu. HiTop terapijo lahko opravljate tudi sami, in tako ne potrebujete zapustiti svojega doma.

Mi vam svetujemo da izkoristite to priložnost in da hitro ter dolgotrajno premagate vašo bolečino. Pri odpravljanju bolečine vam bo pomagal aparat HiTop 191, tega vam lahko pohvalijo že mnogi. Priskrbite si ga še danes, vsekakor pa če niste prepričani v ta nakup, imate možnost brezplačnega testiranja. Mi vam HiTop toplo priporočamo saj je res nakup, ki se vam splača. 70 % do 80% naših stran, se spopada s kroničnimi bolečinami. Ti so občutili kar precejšno zmanjšanje bolečine, pri nekaterih pa je bolečina tudi popolnoma izginila. HiTop terapija je primerna za vse paciente, tudi če imate kovinske vsadke, endoproteze, varikozne vene.

HiTop vam zagotavlja učinkovito in globoko mišično stimulacijo, in preprosto uporabo v vašem domu. Seveda pa ima, tako kot vsaka druga terapija nekaj stranskih učinkov, npr. manjša telesna teža, boljša občutljivost na insulin..