Pohištvo v akciji

Vsi smo že bili tam, spet je prišel čas ko potrebujete novo pohištvo. Na www.salonpohistva.si imamo vso, ki ga potrebujete za ureditev vašega doma. Od dnevnih sob do spalni in kuhinj, do jedilnic, do pisarn in otroških sob in preproge. Tako je, mi imamo vso pohištvo in to po neverjetnih cenah. Nikjer ni cenejše in boljše ponudbe, kot pri nas. Za pohištvo je zelo pomembno, da je kvalitetno. Mega znižanja tudi do 70%!

pohištvoPonujamo vso pohištvo za dnevne sobe. Moderne, privlačne in cenovno dostopne. Vse je na voljo v različnih dimenzijah in barvah. Od bele do rdeče in oranžne. Opremite si dnevno sobo s novim kvalitetnik počivalnikom Charlie sedaj kar 30% ceneje. Ali pa dnevno sobo Anton sedaj kar 44% znižanje! Tudi otroci se lahko zabavajo v dnevni sobo z sedalno vrečo Lazy sedaj kar 21°% ceneje. Vso pohištvo za dnevne sobe po neverjetnih cenah, ampak pozor v omejenih količinah.

Potrebujete novo spalnico? Tudi zato poskrbimo mi. Spalnica Vera, kar 35% ceneje. Pospravite vsa oblačila v garderobno omaro Vera, ki je sedaj kar 38% cenejša. Potrebuje prostor za nogavice in manjše kose oblačil. Komoda Verakar 40% ceneje. Mega popusti na vso spalno pohištvo. Vse je na voljo v različnih barvah in vzorcih. Prodajamo tudi vse vrste vzmetnic in vzglavnikov.

Ponujamo tudi veliko izbiro kuhinjskega pohištva in jedilnic iz visoko kakovostnih materilov po znizanih cenah. V trenutni ponudbi kuhinje znizane tudi za neverjetnih 50%. Na voljo v različnih dimenzijah in barvah. Velika znizanja tudi brskih in jedilnih stolov ter miz.

Odlično pisarniško pohištvo ravno tako po izjemno znižanih cenah. Kar vsi pisarniški stoli na znižanju. Pisarniške mize, ki so izdelane iz kakovostnih materialov in modrno oblikovane znizane tudi do 30%.

Velika znižanja tudi na oddlekih za ostroške sobe in vrtno pohištvo. Tudi do neverjetnih 50%. Zato ne odlašajte, hitro na salanpohištva.si in si po znizani ceni kupite pohištve, pa hitro namreč zaloge so omejene!