Prsna črpalka, ki olajša dojenje

Podjetje Ardo Medical GmbH, ki izhaja iz Švice ima več kot 60 let izkušenj na področju podpore pri dojenju ter tudi pripomočkov za dojenje. S svojimi izdelki je podjetje znano v že več kot 50 državah po svetu. Pisalo je leto 2010, takrat pa je v uporabo prišla prva prsna črpalka za materino mleko, razvili so tudi dodatno opremo pri uporabi prsnih črpalk in pa različne pripomočke za dojenje.  Pri izdelavi svojih izdelkov se še posebej osredotočajo na varnost, udobje, zanesljivost delovanja in pa seveda na kvaliteto izdelave ter prijaznost uporabe. Ker je to blagovna znamka Made in Switzerland, je prsna črpalka vrhunskega dizajna, vsebuje visoko kvaliteto proizvodnje in presega trajnost uporabe. Kliknite tukaj in se prepričajte.

Dodatni pripomoček za vzpostavljanje dojenja je električna prsna črpalka, ki se kaže kot odlična rešitev kadar sta dojenček in mamica ločena zaradi zdravstvenih problemov. V primeru kadar mamica jemlje določena zdravila, pomaga pa tudi ko se gre hiperprodukcijo materinega mleka. Za pomemben pripomoček se izkaže tudi pri pospeševanju dojenja pri tistih mamicah ki imajo dvojčke, saj z električno prsno črpalko lahko mleko izčrpamo hitreje in z manj problemi. Podjetje Ardo Medical GmbH ima v ponudbi tudi tako imenovani Carum, to je električna prsna črpalka za klinično uporabo. Ima dvobatni sistem ter stimulativni modus izčrpavanja. Najbolj uporabljena ter razširjena električna prsna črpalka pa se imenuje Calypso. Ta prsna črpalka je zelo prilagodljiva, ker jo lahko nastavite tako, da je sesanje najbolj podobno vašemu malčku.

prsna črpalka

To je prsna črpalka, ki jo lahko dobite dostavljeno na dom že od enega do treh dneh po naročilu, oziroma po dogovoru z vami. Električno prsno črpalko lahko najamete za različna obdobja, nastavke in pa ostale pripomočke pa lahko naročite tako, da si izdelek izberete na omenjeni spletni strani ter pregledate seznam prsnih črpalk in jih pokličete ter naročite po telefonu ali pa naročite preko njihovega obrazca. Izposoja tovrstne črpalke stane približno 50 evrov na mesec.