Sanjska poroka

Če ste se kdaj spraševali, kaj je sanjska poroka, potem lahko vaše ideje kmalu porušimo! V sledečem prispevku boste izvedeli, kaj dejansko je sanjska poroka.

Da doživite vse kar vam ponuja magični poročni dan, se morate sprva zavedati kaj vse vam je sploh na voljo. Seveda so prvi premisleki finance, ko pa imate izbran okvir pa je celotna igra le še ܰokupčkatiˠdenar.

Vendar pa vsaka sanjska poroka sledi določenemu vzorcu. Najpomembnejši dejavniki uspešne poroke so:

  • Hrana
  • Lokacija
  • Zabava

Hrana na poroki je pogosto podobna kot pri kakšnem kosilu. Če je vaša sanjska poroka konzervativna, potem to gre. Če pa bi radi nekaj edinstvenega, pa se bo potrebno malo potruditi. Zakaj bi imeli kupljeno pecivo, če imate lahko domače, ki je brez dvoma boljše? Zakaj bi imeli klasično slovensko kosilo, če imate lahko koktejle z rakci, ledene skulpture in domače dobrote.

Lokacija je zelo pomemben dejavnik. Vsaka sanjska poroka vključuje neko edinstveno lokacijo. Pa naj bo to le vrt za hišo ali pa mogoče poroka na gradu, ob jezeru ali pa v jami. Nepozabna poroka mora biti nekje, kjer nismo ponavadi, saj si jo bomo lahko le tako zapomnili!

Zabava je tretji izmed najpomembnejših dejavnikov potrebnih, da je poroka res sanjska poroka. Po pravici povedano, vam svetujemo, da si zabavo uredite tako, da bo zabavno tudi vam. Osmislite praznovanje tako, da se boste imeli super! Zakaj bi najeli drage animatorje, ki ponavadi razočarajo, če si lahko sami zamislite dosti bolj zabaven program? Ne planirajte praznovanja le za goste, temveč tudi za sebe. Ker ljudje ki so vam blizu, so vam tudi podobni. In odlično se boste imeli, če le vložite par minut v razmislek! Pa še ceneje bo.

Kot vidite, je vsaka sanjska poroka taka, da je čimbolj po meri srečnega para, družine in prijateljev.

Sedaj pa je na ves, da z nami delite, kakšna je VAŠA sanjska poroka!