Izberite svoj jacuzzi!

Naše podjetje se že vrsto let ukvarja s trženjem, prodajo, servisiranjem ter vzdrževanjem masažnih bazenov HotSpring. Vabimo vas, da nas kontaktirate, ali pa obiščete naš prodajni salon ter se na lastne oči prepričate, da je jacuzzi točno to, kar potrebujete. Priskrbite si lasten masažni bazen, v katerem boste lahko uživali kadarkoli, v udobju lastnega domovanja. Zaradi enostavne namestitve ter tihega delovanja, ki ga bazeni HotSpring nudijo svojim uporabnikom, so slednji primerni tudi za namestitev v stanovanja. Več o tem si preberite na http://www.jobplus.si/blog/jacuzzi/.

Na voljo imate različne modele jacuzzijev, prilagojenih na individualne potrebe posameznikov. Najlažje si boste vse mogoče modele ogledali kar na spletu ter v našem salonu. Tam smo za vas razstavili najbolj atraktivne modele ter dodatke zanje, za nameček pa smo v poseben prostor namestili tudi delujoč jacuzzi, ki ga lahko preizkusite.

jacuzzi

Masažni bazeni HotSpring se lahko ponašajo z odlično kakovostjo ter popolnim razmerjem med le-to ter ceno. To dokazuje tudi dejstvo, da je blagovna znamka HotSpring na tem področju med vodilnimi na svetu. Je edina znamka, ki je nagrado za Best Buy oz. najboljši nakup, za izbrani model bazena prejela že sedemkrat. Udobje sproščanja, ki vam ga lahko ponudi le lasten jacuzzi, lahko nadgradite z različnimi dodatki, kot so brezžični zvočni sistem, vgrajen zvočni sistem ter brezžični TV sistem.

Vsak jacuzzi, ki ga nudimo našim strankam, je zgodba zase. Bazeni se tako razlikujejo glede na velikost, obliko, izgled, funkcije ter vrsto masaže. Vse modele pa druži tudi precej skupnih lastnosti. Med njimi so kakovostni masažni sistemi, ki vas ne bodo nikoli pustili na cedilu, tiho delovanje, energijska varčnost, odlični filtracijski sistemi, nastavljive masažne šobe, ki vas bodo razvajale ter enostavno vzdrževanje. V našem podjetju vam poleg kakovosti izdelkov nudimo tudi garancijo na dele jacuzzija ter njihov hitri servis. Zavedamo se namreč, da je odzivnost na prvem mestu. Rezervne dele imamo vedno na zalogi, za popravilo pa poskrbijo le najbolj usposobljeni serviserji, ki točno vedo, kaj počnejo.