Kmetija Plavica je obiskovalcem izredno zanimiva

Kmetija Plavica je kmetija, katere lastnik je Jože Majes. Gre za osebo, ki ima veliko ljubezen do svojega dela. Jože Majes je človek, ki ima veliko srce in tudi izredno rad pomaga drugim. Vsekakor bi na svetu potrebovali veliko več trakih ljudi, saj bi potem takem vsekakor bilo bistveno bolj lepo na svetu veliko večjemu številu ljudi. No, pa vseeno. Plavica je kmetija, kjer boste lahko dobili dobre informacije o tem, kako na kmetiji poteka življenje, lahko se boste spoznali s številnimi pristopi, ki se jih ljudje poslužujejo pri svojem delu, spoznali boste lahko, kako so včasih ljudje živeli na kmetijah, in kako neki danes, tako da vsekakor je dobro primerjati te običaje z današnjimi, ker bomo tako lahko jasno videli koliko napredka je bilo narejenega.

kmetija plavica

Plavica je kmetija, ki je usmerjena v naravno delovanje. Trudijo se, da uporabljajo čim manj umetnih snovi, prav tako pa se trudijo, da bi svoje znanje, ki ga imajo ogromno prenašali tudi na druge. Vsekakor je dobro vedeti, da je Plavica kmetija, ki si zasluži veliko spoštovanja, vsekakor pa je še kar nekaj drugih kmetij, ki so namenjene temu, da se na njih lahko naučite prav tako veliko. Nočemo govoriti samo o tem, kako je Plavica kakovostna kmetija, pač pa želimo povedati tudi to, da je v Sloveniji veliko drugih kmetij, ki si prav tako zaslužijo veliko spoštovanja.

No kakorkoli že, kmetija Plavica je odprta za različne obiskovalce, tako da če želite, se lahko vedno odpravite tja in videli boste, koliko lepega vam imajo pokazati. Prav tako imate na voljo številna zelišča, ki lahko pomagajo, da boste z njimi popravili sovje zdravje. Jože Majes, ki smo ga omenili v začetku tega članka ima ogromno znanja s področja zelišč, tako da če imate kaka vprašanja, bo najverjetneje rade volje odgovoril na njih.