Krema s čebeljim strupom za pomladitev kože

Večina se nas zaveda, da je nega pomembna za ohranjanje lepe in gladke kože, lahko pa za mlad videz storite več kot samo vlaženje. Največji znak staranja so namreč gube, ki se jih običajno ne da zlahka znebiti. Večjih se v bistvu najbrž niti ne morete popolnoma znebiti, lahko pa vam pri glajenju gub zelo pomaga krema s čebeljim strupom. Ta bo vaši koži vidno povrnila napetost in vaše gube bodo veliko manj izrazite, manjše pa bodo tudi izginile. Kupite jo na spletni strani https://api-cosmetics.com, najprej pa si najbrž želite o njej vedeti še kaj več. Zagotovo se namreč sprašujete, če krema s čebeljim strupom dejansko res deluje in morda vas zanima tudi kako.

krema s čebeljim strupom

Čebelji strup je sicer strup in v dovolj velikih količinah za nas tudi smrtno nevaren tako kot dobesedno vse druge snovi na svetu. Tudi voda, če se sprašujete, in to ne samo v primeru, da se v njej utopite, namreč tudi popijete je lahko preveč. Nekateri strupi so lahko v nasprotnem primeru pa celo zdravilni, kar je tudi krema s čebeljim strupom. Da je ta strup zdravilen, so ugotovili že vsaj nekaj stoletij pred našim štetjem, kar vemo iz zapisov Hipokrata, grškega antičnega zdravnika, ko so ga uporabljali predvsem za zdravljenje revmatičnih obolenj.

Danes se krema s čebeljim strupom in strup v drugačnih oblikah uporablja za vrsto stvari. Najbolj pogosto ga zdravnik s tako imenovano apipunkturo nanese na določena mesta na telesu, potem pa izvede še akupunkturo. Bolezni, ki jih tako zdravijo, so: artritis, astma, kronični bronhitis, visok krvni tlak ter holesterol, multipla skleroza, težave s sklepi in hrbtenico in druge.

Preden začnete uporabljati kremo s čebeljim strupom ali kakšno drugo zdravljenje s tem strupom, morate seveda vedeti, ali ste na tega alergični. Zdravnik vas testira pred zdravljenjem, preden kupite kremo pa morate sami pri osebnem zdravniku zahtevati testiranje. Krema s čebeljim strupom je varna tudi za čebele, če vas to skrbi. Običajno sicer s pikom izgubijo želo, brez katerega ne morejo živeti, ampak so našli način, pri katerem tega ne naredijo in tako preživijo.